Grenada

View listings

Realigro.rs je prvi svetski pretraživač nekretnina gde možete da pronađete oglase za prodaju kuća u Grenada

Некретнина на продају у Гренади

Ако сте у потрази за некретнинама на продају у Гренати, морате прочитати наш извештај о тржишту некретнина. Гренада је земља са Карибима која се састоји од главног острва и неколико мањих острва. Централно острво Гренада је надимак "Острво Спице" и преузима његово име из државе, представља брдовиту територију у којој се налазе плантаже од орашчића. Овдје се налази главни град Св. Јурија, чије живописне куће, грузијске зграде и рани 18. век Форт Георге размишљају о уском пристану Царенаге. На југу је Плажа Гранд Ансе.

Гренада се налази северно од Тринидада и Тобага и јужно од Св. Винцента и Гренадина.

Тржиште некретнина у Гренади значајно је порасло у 2018. години, а очекује се да ће се овај позитиван тренд наставити и 2019. године.

Прошле године је била позитивна година за Гренаду: након скоро седам година контракције и стагнације изазваног глобалним економским колапсом, коначно се види трендови стабилизације и знаци раста на тржишту некретнина. Дакле, ово је добар тренутак ако желите купити некретнину за продају у Гренади.

Повраћај тржишта Гренада је резултат економских повраћаја Сједињених Држава и Уједињеног Краљевства, пошто већина међународних купаца заинтересованих за некретнине у Гренади долази из ове две земље. Иако инострани купци чине само 7% трансакција, њихов удео у вриједности је значајан.

 

Пораст тржишта такође је фаворизовао програм Цитизенсхип би Инвестмент (ЦБИ), који је омогућио различитим развојем луксуза да добију неопходни капитал кроз делимично власништво или продају акција у компанији.

Овај програм је постигао значајну вучу. ЦБИ програм треба да пружи додатни развој некретнина.

Странци могу купити земљиште у Гренади. Странци морају платити порез на имовину страног земљишта, који је једнак 10% вриједности имовине, што им даје дозволу за држање страног земљишта.

Генерално, приноси су око 4,3% за некретнине у обалним подручјима Гренаде, центра тржишта изнајмљивања.

Изнајмљивање на острвима је претежно сезонско, али ова цифра је за дугорочне закупе.

Гренада тржиште некретнина наставља да се шири и развија, постављајући нови рекорд продаје некретнина за продају у Гренади. Неколико пројеката који долазе 2018. године постављени су како би успоставили нове нивое луксузних некретнина.

  •  
    Селим се у Гренаду. Емигранти и живе у Гренади

        Након анализе главних туристичких и нетуристичких дестинација, идеалних за прерасподјелу, ми несумњиво идентифицирамо заиста јединствену и непоновљиву стварност. Уроњен у Карибско море, неспорни протагонист нашег мини-водича данас је острво Гренада. Савршено место за почетак испочетка, ...

Mapa, kretanje cena i statistika

Srodne nekretnine

Cod. 21636

Prodaja Вила, Grenada, St Patrick, Sauteurs, Mt Rodney

48,643,879.99RSD
Prodaja
Вила

929.03 m²
Недавно изграђена, потпуно опремљен, 2 спрата куће у прекрасном Гренада, 4 спаваће собе (ен-суите главна спаваћа соба) 3 купатила, 2 дневне зоне, вели...
Mapa, kretanje cena i statistika
 
 
2005-2023 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Podešavanja

    Za bolje korišćenje Realigro sajta, podesite podešavanja za jezik, valutu, kvadratnih metara ili ha ft

    Cет сада Не приказуј поново
BB